Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr, hvor danske og internationale spejdere mødes i naturskønne omgivelser i Sønderborg fra den 22.-30. juli 2017.

Aktiviteter på Spejdernes Lejr

På Spejdernes Lejr er der fede aktiviteter til alle aldre. GloFo forbereder dig til lejren, rejserne er hele dage med aktiviteter for 6 til 17-årige, FabTown er projektbyen for 18+ og Frie Aktiviteter er alle de ekstra tilbud, du kan vælge imellem.

Reserver datoerne!

22-30
Juli 2017

Hvad koster det?

Deltager, 1 stk
2.100,-

Sønderborg

Lejren holdes i Sønderborg, hvor skøn natur, vand og by mødes. Sønderborg emmer af grænselandets kultur og historie, men er også et fyrtårn i udvikling af grøn teknologi.

PARTNERE & LEVERANDØRER

Spejdernes Lejr 2017 forventes at blive den største danske spejderlejr nogensinde. Den er et naturligt udstillingsvindue for spejderne og de værdier, vi repræsenterer. Den kan dog også blive et udstillingsvindue for virksomheder, foreningen og institutioner, der ønsker at støtte lejren som enten leverandør eller sponsor.

Vi er åbne for alle forslag og glæder os til at høre fra dig.

Spejdernes Lejr indgår i en række sammenhænge aftaler med virksomheder om sponsorater. Det kan være i form af rabat på leverancer, gennemførelse af aktiviteter for spejderne i samarbejde med kommercielle aktører eller gennem donation af beløb i alle størrelser.

Overvejer du at støtte lejren med et sponsorat, kan du læse mere og kontakte lejrens sponsoransvarlige her.

Vi har gode aftaler med sponsorer og partnere, der vil sætte spor sammen med os. Vi sætter stor pris på interessen for at være vores sponsor eller partner.