Vær med til at sætte spor
Som leder er du med til at gøre Spejdernes Lejr 2017 til en fantastisk oplevelse for tusindvis af spejdere.

Leder

Infopakker

Vi har udgivet tre infopakker, der kan hentes som PDF-fil. Bemærk, at filerne ikke bliver opdateret.

Vil du have de nyeste informationer, kan du finde dem på info.spejderneslejr.dk, der altid er opdateret 

Infopakke 1
Infopakke 2
Infopakke 3

Lederne på SL2017 er ikke bare med til at give tusindvis af spejdere en oplevelse for livet. I har også selv mulighed for at få en oplevelse med nye eller gamle venner, blive klogere og mærke oplevelsen af at være med i et stærkt fællesskab.

På lejren vil der være frie aktiviteter målrettet ledere. Der vil blandt andet være mulighed for at komme på uddannelse inden for alt fra klassiske spejderfærdigheder til mere specifikke kurser i eksempelvis ledelse.

Du kan holde dig opdateret ved at modtage Spejdernes Lejrs nyhedbrev. 

Tilmeld dig nyhedbrevet her.

Hvad skal jeg gøre som leder?

Ud over at du skal glæde dig til en fantastisk spejderoplevelse, er der nogle ting, du skal sørge for, inden I tager hjemmefra. 

Det er jer ledere, der blandt andet står for at tilmelde spejdere fra gruppen, videregive informationer om transport til lejren og andre praktiske forhold.

På siden for tilmelding kan du finde en tidslinje med deadlines for hvad I skal sørge for inden lejren starter.

Inden sommerens store spejderoplevelse, er der nogle før-aktiviteter I skal arbejde med hjemmefra. Læs mere op før-aktiviteterne på spejderneslejr.dk/GloFo.

Alle disse ting kan du finde her på hjemmesiden efterhånden som lejrens frivillige får det praktiske på plads. Vi udsender løbende nyhedsbreve med de vigtigste informationer. Det er vigtigt, at flest mulige ledere er tilmeldt, så informationer kommer bredt ud.Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvad hvis jeg gerne vil være jobber?

Du kan både være jobber på hele lejren eller dele af lejren. Det er også muligt at give en hånd med før og efter lejren. Læs mere og meld dig som jobber her.

Få hjælp til at informere om lejren

For at hjælpe lederne på vej med at informere om Spejdernes Lejr, har vi lavet en række værktøjer, som I kan benytte. I boksen til højre kan du finde materiale, som kan bruges til at informere spejdere og forældre.

Hjælp til pressen

Har i et arrangement, hvor I samler ind til deltagelsen på lejren eller planlægger jeres tur? Eller vil I bare gerne fortælle, at I glæder jer til at deltage på Spejdernes Lejr?

Så kan I bruge pressemeddelelsen i boksen nedenfor. Husk at udskifte al rød tekst med jeres egne oplysninger og at sætte en tydelig afsender med telefonnummer på. Du kan også sende et af de to billeder med. Husk at gøre dem, du sender til, opmærksom på, at de billederne skal krediteres til den fotograf, der er nævnt i titlen på billedet.

Grafik

Diverse grafikfiler såsom underlejrlogoer kan hentes i en zip-fil her.

Forældrebrev og pressemateriale

For at gøre det lettere for dig som leder at fortælle om Spejdernes Lejr, har vi lavet en række skabeloner med information om lejren. Lige til at hente ned, passe til og sende ud.

Du kan frit bruge teksterne og redigere i dem, så de passer til behovet i din gruppe. I pressemeddelelsen er der plads til at du kan sætte et citat ind fra en central person i din gruppe.

Husk at kreditere fotograferne, hvis du benytter nedenstående billeder.

Invitér fodboldklubben med

Spejdernes Lejr er åben for alle ungdomsorganisationer, der har lyst til at deltage. Uanset om man er spejder, fodboldspiller eller er med i en læseklub, så kan man udvikle sig i fællesskab på lejren. Derfor håber vi, at du vil invitere andre ungdomsforeninger i dit område med på lejren, og vise dem, hvad spejderarbejdet gør ved de unge.

Man kan læse mere om deltagelse, hvis man ikke er spejder på denne sider under "Alt om SL2017" og "Ikke spejder". Der er også udgivet en lille invitation, som kan printes og deles ud.

Hent flyer til ikke spejdere her