Er du jobber, og vil du gerne slippe for at slæbe et telt med til Sønderborg? Så er lejren klar med et godt tilbud til dig.

Lej et HOTELT og kom nemt på lejr

I HOTELT kan alle jobbere, der ikke kan eller vil medbringe eget telt leje sig til en seng. Foto: Sct. Georgs Gilderne

På Spejdernes Lejr 2017 kan du leje dig ind i et HOTELT hos Sct. Georgs Gilderne. Tilbuddet er for dig, der gerne vil bo på lejren, men som ikke kan eller vil medbringe eget telt. HOTELT-konceptet er, at Sct. Georgs Gilderne opstiller telte, som man kan leje sig ind i – præcis som man kender fra hoteller.

Der kommer til at være et fællesområde på HOTELT-pladsen med et samlingssted og et større telt, hvor der er mulighed for at snakke og hygge. Her vil der også være små events i løbet af lejren. Til de mindste planlægges der at lave en børne-pionér-legeplads.

Ideen er lånt fra Sct. Georgs Gilderne i Norge, der flere gange har lavet konceptet på store lejre. Det bliver Gildebrødre fra hele landet, der står for det praktiske, og tanken er, at teltene efter lejren skal komme spejdergrupper til gode.

Du bestemmer selv, hvor mange døgn, du vil bo i HOTELT. Lejren vil blive sat op nær Øens torv, og der vil være mellem 15-30 telte med en eller to kabiner.

Hvem kan leje et HOTELT?

Det er kun jobbere på SL2017, der kan leje et HOTELT-værelse. Er man kun gæst og ikke arbejder frivilligt på lejren, kan man ikke overnatte på pladsen. Du kan vælge "HOTELT" som overnatningssted når du laver din endelige tilmelding, så vil du hurtigst blive kontaktet af Sct. Georgs Gilderne bag HOTELT.

Der vil være to forskellige ordninger:
1.    Telt-kabine med to feltsenge til 200 kr./døgn (vil kunne lejes af en enkelt person)
2.    Familietelt med to kabiner og to feltsenge til 350 kr./døgn (Til familier m. børn)
Morgenmad er med i jobbergebyret og serveres som andre måltider i Øens kantine.

Har du spørgsmål til HOTELT om reservation og andet, så kan Sct. Georgs Gilderne kontaktes på booking.hotelt@sct-georg.dk.