Mød SL2017 på lejrmesser i hele landet
Foto: Jon Kristensen
På Lejrmesserne kan du høre om alle de forskellige udvalg, der planlægger Spejdernes Lejr, og stille de spørgsmål, du helt sikkert har. Lejrmesserne finder sted i Aalborg, Herning, Kolding, Odense, Næstved og København.

Lejrmesser

Lejrmesserne kickstarter Spejdernes Lejr

Der er planlagt seks lejrmesser i starten af 2017, og de foregår i hele landet, så der er rig mulighed for at finde en i nærheden af dig. På lejrmesserne kan du blive klogere på Spejdernes Lejr, møde de forskellige udvalg, høre mere om aktiviteterne og blive klogere på, hvordan du får en vanskabsgruppe fra udlandet. Og så kan du få en masse praktisk information med hjem til din gruppe.

”Vi sætter spor. Og det første aftryk sætter vi på lejrmesserne. Kom på lejermesse og bliv en del af noget større og sæt dine spor sammen med andre. Der vil være noget for alle. Formålet med lejrmesserne er, at du kan komme og kickstarte din lejroplevelse og få mulighed for at stille spørgsmål om alt fra aktiviteter til mad. Hvis det ikke er muligt for os at svare på dit spørgsmål lige nu og her, så sørger vi for at vende tilbage med et svar så hurtigt som muligt,” siger Sarah Falk, der er arbejdsgruppeformand i Spejdernes Lejr.

”Vi sætter spor. Og det første aftryk sætter vi på lejrmesserne. Kom på lejermesse og bliv en del af noget større og sæt dine spor sammen med andre. Der vil være noget for alle," siger Sarah Falk

Hjælp til på Spejdernes Lejr

Der er meget, der skal planlægges og arrangeres, når vi samler 40.000 spejdere på en mark i Sønderborg til næste sommer, og du kan bidrage med lige det, du er bedst til.

”Vi vil gerne inspirere ledere, frivillige og seniorer til en fed oplevelse og vise dem, hvordan de selv kan være med til skabe en god lejr. Er du interesseret i et frivilligt job på lejren, kan du komme og høre mere om det,” fortæller Sarah Falk.

Alle hænder er velkomne, og på lejrmesserne har du mulighed for at engagere dig i lige det udvalg, der passer bedst til dig, din tid og din lyst. HR-udvalget vil være at finde på alle lejrmesserne, og de kan hjælpe dig til at finde det sted, der er allermest brug for dig og dine erfaringer.

Du kan læse mere om at være frivillig på Spejdernes Lejr her. 

Lejrmesserne kører i tidsrummet 10.00-15.00

Aalborg: 14. januar
Sønderbroskolen, Sjællandsgade 2, 9000 Aalborg

Herning: 28. januar
Holtebjergskolen, Valdemarsvej 345, 7400 Herning

Kolding: 25. februar
Aalykkeskolen, Ålykkegade 2, 6000 Kolding

Odense: 26. februar
Tarup Skole, Tarupgårdsvej 1, 5210 Odense

Næstved: 11. marts
Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved

København: 25. marts
Spejdercenter CPH, Wagnersvej 33, 2450 København SV

Vi vil gerne inspirere ledere, frivillige og seniorer til en fed oplevelse og vise dem, hvordan de selv kan være med til skabe en god lejr.
Sarah Falk, Arbejdsgruppeformand i Spejdernes Lejr