Vi rejser i naturvidenskab og natur
Foto: Martin Ziemer
Rejser er sammenhængende aktivitetsforløb, som din patrulje deltager på sammen med alle øvrige spejdere i jeres aldersgruppe fra jeres underlejr.

Rejser

Rejser er aktiviteter for de seks til 17-årige. Spejderne får mulighed for at rejse ind i en verden af videnskab, natur, kultur og historie. Spejderne deltager på Rejserne sammen med alle de andre i samme aldersgruppe fra underlejrbyerne.

De seks til ni-årige skal på lejren deltage i en Rejse, som varer en god halv dag. Den rejse bliver kaldt ”Lille-Spejd”. Til Lille-Spejd kan spejderne prøve kræfter med kultur, historie, natur og videnskab. I ”Lille-Spejd” er essensen fra de to Rejser, som de ældste skal deltage i, kogt ned til en spændende fantasifyldt rejse for de mindste.

De ti til 17-årige skal under lejren deltage i to hele dage på Rejser. Den ene dag handler om videnskab og natur og bliver kaldt ”SCI-spejd”. Der prøver spejderne kræfter med sjove forsøg og tester, hvordan energi og kemi kan sætte positive spor.

Den anden dag handler om at rejse ind i andre kulturer - altså til andre lande. Denne rejse er blevet døbt ”Kulturspejd”. Der vil spejderne opleve historie og kulturen i andre lande, som er anderledes end det, vi kender fra vores del af verden.