Vær med til at skabe Fællesskab
Som leder er du med til at gøre Spejdernes Lejr 2022 til en fantastisk oplevelse for tusindvis af spejdere.

Leder

Lederne på SL2022 er ikke bare med til at give tusindvis af spejdere en oplevelse for livet. I har også selv mulighed for at få en oplevelse med nye eller gamle venner, blive klogere og mærke oplevelsen af at være med i et stærkt fællesskab.

På lejren vil der være formentlig blive udviklet frie aktiviteter målrettet ledere og muligheder for at komme på uddannelse inden for alt fra klassiske spejderfærdigheder til mere specifikke kurser i eksempelvis ledelse.

Vi er stadig i gang med at udvikle aktiviteterne såvel som introduktionsmateriale, men hvis du vil høre mere om mulighederne, så skriv til info@sl2022.dk.

Vi vil løbende opdatere denne side med vigtig information efterhånden som materialet bliver klart. Første informationspakke kan læses her.

Informationspakker for Spejdernes Lejr 2022

Hvad skal jeg gøre som leder?

Ud over at du skal glæde dig til en fantastisk spejderoplevelse, er der nogle ting, du skal sørge for, inden I tager hjemmefra. 

Det er jer ledere, der blandt andet står for at tilmelde spejdere fra gruppen, videregive informationer om transport til lejren og andre praktiske forhold.

Inden sommerens store spejderoplevelse, vil der formentlig være nogle før-aktiviteter I skal arbejde med hjemmefra.

Alle disse ting kan du finde her på hjemmesiden efterhånden som lejrens frivillige får det praktiske på plads.

Hvad hvis jeg gerne vil være frivillig under lejren?

Du kan både være lejrfrivillig på hele lejren eller dele af lejren. Det er også muligt at give en hånd med før og efter lejren. Læs mere og meld dig som lejrfrivillig her >>

Få hjælp til at informere om lejren

For at hjælpe lederne på vej med at informere om Spejdernes Lejr, vil vi lave en række værktøjer, som I kan benytte og dele med forældre, spejdere og pressen.

Hvis du selv vil være kreativ, så brug gerne vores designguide til fx at lave materiale. Du kan også downloade vores primære logo og sekundære logo.

Har du praktiske spørgsmål om dig og/eller din gruppes tilmelding til Spejdernes Lejr 2022? Så skriv en mail til info@sl2022.dk

Hjælp til pressen

Har i et arrangement, hvor I samler ind til deltagelsen på lejren eller planlægger jeres tur? Eller vil I bare gerne fortælle, at I glæder jer til at deltage på Spejdernes Lejr?

I er velkomne til at kontakte Jesper og Celine, områdecheferne for kommunikation, for at høre mere om mulighederne. De kan kontaktes på jesper.oehlenschlager[ad]sl2022.dk eller celine.jagd[ad]sl2022.dk

Invitér fodboldklubben med

Spejdernes Lejr er åben for alle ungdomsorganisationer, der har lyst til at deltage. Uanset om man er spejder, fodboldspiller eller er med i en læseklub, så kan man udvikle sig i fællesskab på lejren. Derfor håber vi, at du vil invitere andre ungdomsforeninger i dit område med på lejren, og vise dem, hvad spejderarbejdet gør ved de unge.

Man kan læse mere om Spejdernes Lejr på siden "Alt om SL2022" og om, hvordan man kan deltage, hvis man ikke er spejder, på denne side "Ikke spejder".