Ofte stillede spørgsmål om aktiviteter

Du kan her finde svar på en række spørgsmål, som du kunne have omkring aktiviteter på Spejdernes Lejr 2022. Det kunne f.eks. være hvornår underlejren skal være på fællesheden eller hvor mange aktiviteter der er. 

Denne side bliver løbende opdateret med nye spørgsmål og svar. 

Hvornår kan jeg tilmelde vores gruppe til aktiviteter

Opdateret d. 04/05/2022

Der vil i juni komme et system hvor man kan komme til at tilmelde sig aktiviteter. De præcise informationer om det og vejledning kommer, når det åbner. Her vil det også blive præsenteret til alle på forskellige medier.

Vi afholdt infoaften d. 5 maj om aktiviteterne på lejren, hvor man kunne høre meget mere og stille spørgsmål. Find optagelsen fra infomødet her.

Hvor finder jeg aktivitetskataloget?

Opdateret d. 21/05/2022

1. maj åbnede aktivitetskataloget - du finder det lige her. Der vil komme flere aktiviteter i kataloget helt frem til lejren. Nogle af aktiviteterne skal man tilmelde sig til inden lejren, og mange andre kommer man bare forbi under lejren.

Hvor kan jeg deltage i aktiviteter?

Opdateret d. 24/04/2022

Du har mulighed for at deltage i alverdens aktiviteter på lejrområdet. Derudover har vi aktiviteter i Roskilde By, Greve marina og Mossede Fort. 

De fleste aktiviteter vil være drop-in aktiviteter, og nogle andre vil være tilmeldingsaktiviteter. Vi melder mere ud om dette i starten af maj. 

Hvilke typer af aktiviteter er der?

Opdateret d. 24/04/2022

Tilmeldingsaktiviteter 

Tilmeldingsaktiviteter er aktiviteter man melder sig til på forhånd og derved også er garanteret plads på. Er aktiviteterne udenfor Hedeland, er der transport medregnet. 

Tilmeldingen kommer i starten af juni.

Drop-in aktiviteter 

Disse aktiviteter behøver man ikke tilmelde sig, da man bare dukker op. Der er masser af udbudte drop-in aktiviteter på lejren. 

Du kan se drop-in aktiviteterne i aktivitetskataloget. 

Kan jeg lave en aktivitet på Spejdernes Lejr 2022?

Opdateret d. 24/04/2022

Har du en god idé til en aktivitet, som du gerne vil lave på Spejdernes Lejr 2022? Det kan være alt fra mindre aktiviteter, dagsaktiviteter, natløb eller større events, som kan bidrage til Spejdernes Lejrs tema Fælles om fremtiden.

Vi har altid brug for flere til at hjælpe os med at skabe den bedst mulige oplevelse for deltagerne på Spejdernes Lejr 2022. Hvad enten du selv har en konkret idé, du vil føre ud i livet eller gerne vil give en hånd med, der hvor vi har brug for det, så er du mere end velkommen til at blive medlem af lejrorganisation her ved at udfylde formularen her.

Har du en idé til en aktivitet? Læs mere om aktiviteterne i denne aktivitetspjece.

Vi tror på, vi lykkes med at gøre Spejdernes Lejr til verdens bedste spejderlejr, fordi vi er et stærkt fællesskab!

Vil du døbes, konfirmeres eller giftes i lejrkirken?

Opdateret d. 24/04/2022

Hvis I ønsker en kirkelig handling i lejrens teltkirke skal I henvende jer til Karen Damsgaard-Bruhn på Karen.damsgaard-bruhn@sl2022.dk.

Fandt du ikke et svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, så er du mere end velkommen til at kontakte os på Info@sl2022.dk

Siden her opdatereres også løbende med nye spørgsmål og svar.