Foto: Elsebet Kjems Gregersen
Onsdag aften blev der afholdt et online informationsmøde med lejrens Informationscenter. Mødet var velbesøgt og de lejrfrivillige fra Informationscenteret havde samlet en perlerække af information til de mange fremmødte ledere og frivillige fra hele landet.

FAQ fra online informationsmøde den 22. juni

Senest opdateret 20. juli 2022

Find de oftest stillede spørgsmål omkring Spejdernes Lejr 2022 her 

Find slideshowet fra mødet her

Nedenfor har vi samlet de væsentligste spørgsmål, og vi vil løbende holde vores FAQ opdateret

Lejrplads og Infrastruktur 

Må vi have en trailer stående på vores lejrplads? 

Der må ikke være kørende trailere på lejrområdet efter d. 23. juli kl. 7.00. En trailer kan dog stå stille på gruppens lejrplads, såfremt den har et formål og står fast i hele lejrperioden. Der vil ikke blive tildelt ekstra lejrplads-areal til trailere. 

Hvornår må vi komme med grej til lejrpladsen og er der særlige regler i den forbindelse? 

Det er muligt at komme ind på lejrområdet med grej fra fredag d. 22. Kl 8 til lørdag d. 23. Kl 7. 

Det er i begrænset omfang muligt at overnatte på lejrområdet fra fredag d. 22. Til lørdag d. 23., såfremt det meldes til underlejr-staben ved ankomst. Lejrområdet er på det tidspunkt stadig en byggeplads, og skal behandles sådan. Der er ikke mulighed for at få mad, og der vil være begrænset adgang til toilet-faciliteter.  

Fra ankomst med grejet fredag og ved tildeling af lejrplads-område er det muligt at indrette sin lejrplads og stille telte mv. op. 

Grej kan ligeledes hentes igen fra søndag d. 31. juli omkring kl. 16. 

Transport og parkering 

Grupperne ankommer til lejren til den busterminal, der ligger tættest på deres underlejr. 

Både deltager- og langtidsparkering er gratis for deltagere og lejrfrivillige (herunder ledere). Herunder kan du downloade, udfylde og printe en parkeringstilladelse.
Der er en formular til lejrfrivillige og en til gruppebiler (ledere). 
Skriv reg.nr. og kontaktoplysninger på den ansvarlige for bil (og trailer). 

Skejser 

For få lejrarmbånd eller mærker tilsendt: 

Der kan være flere årsager til at en gruppe har modtaget for få lejrarmbånd eller mærker, fx at gruppen har eftertilmeldt spejdere. Gruppen kan hente ekstra armbånd og lejrmærker ved indtjekning på lejren. Vi har ikke mulighed for at eftersende. Se mere om skejser her

Aktiviteter og Events

Aktivitetstilmelding: Man kan se sine tilmeldte aktiviteter inde på gruppens tilmeldingsside. Det har tidligere ikke været muligt, men det er muligt nu. Den ligger nederst på tilmeldingssiden.  

Der er stadig ledige tilmeldingsaktiviteter, de findes via aktivitetskataloget

Gæster

Det er muligt for gæster at få et lejrkort, så de kan finde rundt på lejren. Gæster kan købe mad ved at besøge vores restaurant, caféer og food trucks. Gæster skal også så vidt muligt bruge Skejser. Det er muligt at købe et gæstekort til 10 kr., som man kan tanke op. Det kan bruges i alle lejrens butikker og madsteder. Læs mere om hvordan man som gæst kan besøge lejren her

Flere spørgsmål?

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her eller andre steder på hjemmesiden (fx vores lederside), er du velkommen til at skrive til info@sl2022.dk eller ringe mandage kl 19.30-20.30 på tlf. 81 11 20 22.