Vil du være opdateret på, hvad der sker på SL 2022? Vil du mærke lejrstemningen eller være en del af spejderfællesskabet, selvom du måske ikke selv er på lejren?

Find Spejdernes Lejr i fjernsynet, i radioen og på sociale medier

Senest opdateret 30. juni 2022

Spejdernes Lejr sender nemlig nyheder og lejrstemning på flere platforme gennem hele den uge, hvor lejren finder sted. Du kan følge med, hvad enten du befinder dig i Hedeland Naturpark eller et andet sted i det danske land.

Sociale medier

Du kan finde Spejdernes Lejr på både Facebook og Instagram, hvor vi begge steder hedder ’Spejdernes Lejr’. Her vil vi dagligt opdatere med billeder og video fra Hedeland Naturpark. Hvis du trykker ”følg”, får du bl.a. et indblik i lejrlivet og stribevis af aktiviteter på Nordens største spejderlejr. 

Befinder du dig selv i Hedeland Naturpark, kan lejrens kanaler give inspiration til, hvilke fede aktiviteter og unikke begivenheder på Spejdernes Lejr, som du skal gå efter.

Spejderne Live

Hver dag kl. 17.20 sender vi en halv times fjernsyn direkte fra Spejdernes Lejr. Fra studiet midt på lejrpladsen i Hedeland Naturpark vil værterne Didde Fyhr og Kenneth Bojsen Møller få besøg af aktuelle og interessante spejdergæster, og med lejrreporter Line Fjordside i marken er der garanti for masser af nyheder og spændende historier fra Spejdernes Lejr. 

Du finder tv-udsendelsen på TV2’s regionale kanaler, og på TV2 FYN bliver Spejdernes Lejr også en del af den daglige regionale udsendelse kl. 19.30. Derudover findes de daglige udsendelser på Spejdernes Lejrs egen facebookside og på lejrens YouTube-kanal

Didde Fyhr og Kenneth Bojsen Møller er værter på Spejdernes Lejrs live tv-udsendelse, som bliver sendt hver dag på TV2’s regioner.

Spejdernes Radio

Når vi slår teltene op til Spejdernes Lejr, får Hedeland Naturpark sin egen lokalradio. Fra kl. 6.30-22 sender Spejdernes Radio hver dag en stribe forskellige programmer med sjovt, inspirerende og lærerigt indhold til spejdere i alle aldre. 

Suppleret med god musik og masser af spas og løjer serverer radioen alt det, du som spejder på lejren har brug for at vide: Hvilke store oplevelser, byder dagen på? Hvordan bliver vejret? Og hvem vinder DM i pind? Hver dag er et program også dedikeret til lyttere udenfor lejren, og forældre og andre interesserede får mulighed for at sende en hilsen til en spejder i Hedeland Naturpark.

Spejdernes Radio vil være at finde på nettet via lejrens hjemmeside, og den er naturligvis lytbar uanset om du befinder dig i Hedeland Naturpark (husk at medbringe en højtaler!) eller et andet sted. Spejdernes Radio kan også følges på både Facebook (Spejdernes Radio) og Instagram (@spejdernes_radio).

På Spejdernes Lejr 2017 så Spejdernes Radio sådan ud. Også i år vil radioscenen være at finde centralt på lejrpladsen. Foto: Bo Bach Jensen Foto: Bo Bach Jensen