Foto: Jon Kristensen

Frie aktiviteter

De frie aktiviteter er aktiviteter for de tre til 99-årige. Nogle aktiviteter kræver tilmelding, og andre kan man springe direkte ind i. De frie aktiviteter giver mulighed for at planlægge sin uge som man vil. Hele ugen vil der være mange forskellige typer aktiviteter, eksempelvis:

  • Kæmpe aktiviteter, som rollespil
  • Søspejder, både for store og små, begyndere og øvede
  • Kulturelle aktiviteter i området omkring Sønderborg
  • Mulighed for at møde hinanden til debatter, lejrbål og netværksmøder
  • Klassiske spejderaktiviteter, som hike, o-løb, jota-joti og klatring

Tilmeldingen foregår på Spejdernes Lejr app’en, så du på lejren nemt kan have den med dig rundt i lommen, løbende tilmelde jer til aktiviteter, få overblik over aktiviteterne og meget andet.

Se aktiviteterne på Spejdernes Lejr app’en her: https://sl17.dk/aktiviteter/. Der vil løbende frem mod lejren og også under lejren komme flere aktiviteter til.

Spejdernes Lejr app

Spejdernes Lejr app’en indeholder lejravisen, lejrhåndbogen, kort over lejren og meget mere. Ledernes tilmelding til aktiviteter foregår også gennem app’en. App’en bliver derfor en praktisk del af spejderlommen under lejren både for spejdere og ledere. Se den her: https://sl17.dk

App’en er stadig under udvikling, og der tilføjes derfor løbende flere funktioner frem mod lejren. App’en og aktiviteterne bliver også oversat til både tysk og engelsk, så de internationale spejdere også kan bruge den både til tilmelding til aktiviteter og som praktisk værktøj for spejdere på lejren.