lejrpladsen er blevet fordelt
Foto: Kurt Gabs

Her skal din kommune ligge

Senest opdateret 29. juni 2022

Hver underlejr er opdelt i 3 kvarterer, som igen er opdelt i et antal fysiske klynger (omkranset af brandveje). Den endelige fordeling af kommunernes areal er foretaget med baggrund i tilmeldingerne per 3. maj 2022.

På dette kort og oversigtsliste kan man se kommunens tilknytning til kvarteret samt specifik tildelte klyngenummer. Kortet inkluderer hele kommunens samlede tildelte areal samt klyngenummeret I kan bruge, hvis i vil i kontakt med underlejrcheferne.

Link til et kort over hele lejren findes HER Hvis du følger linket i bunden af siden, så giver det mulighed for at zoome ind og udarbejde en tegning med mål over den enkelte klynge. Vær opmærksom på, at jeres kommune kan have tildelt lejrfelter fordelt over flere klynger. Her vil den præcise placering bliver udarbejdet i samarbejde med grupperne i løbet af de næste par uger.

Hvor er din kommune placeret?

Du kan finde ud af, i hvilken underlejr din kommune er placeret i, via det nedenstående billede. NB Faxe kommune er gul (og ikke turkis) og derfor placeret i Underlejr Greve.

Gruppernes placering

For at vi kan danne os et overblik over, hvor de enkelte grupper fysisk er placeret i kommunens lejrfelt, vil de kommuneansvarlige – senest den 15. juni - sende os et kort eller skitse over kommunens indretning, herunder gruppernes placering, klynger af telte, fællesområder, bålpladser, mv.

Hvis I har grupper, som har bedt om strøm til særlige behov (medicinsk udstyr, søvnapnø mv.), og hvor vi har bekræftet dette, kan I se på kortet, hvor strømudtaget er placeret.