HOTELT er i alt sin enkelthed et sted hvor lejrfrivillige kan leje et ”telt-værelse” for et eller flere døgn, så man slipper for selv at have sit teltgrej med.

HOTELT kommer også på Spejdernes Lejr 2022

Senest opdateret 22. februar 2022

På Spejdernes Lejr i 2017 var Sct. Georgs Gildernes HOTELT-lejr et nyt tiltag som rigtig mange lejrfrivillige benyttede sig af. HOTELT-lejrens blikfang var 24 gule XXL patruljetelte med to kabiner der blev brugt som HOTELT-værelser samt vores aktivitetsplads med Kåten der var reception, vores samlingstelt og bålplads mm. 

HOTELT er i alt sin enkelthed et sted hvor man kan leje et ”telt-værelse” for et eller flere døgn, så man slipper for selv at have sit teltgrej med.  

HOTELT-lejren kommer til at ligge mellem spejdertorvet og frivilligområdet ”Underlejr Hedeland” og der vil igen kunne ses 24 – 30 gule patruljetelte der hver har to kabiner. Du kan finde et foreløbigt kort over Spejdernes Lejr 2022 HER

På HOTELT-lejrens område glæder vi os til at arrangere forskellige aktiviteter for spejderne. Vores samlingstelt vil være et sted hvor man kan snakke og hygge sig. Her vil vi lave små events med relevante emner for spejderledere, lejrfrivillige, og vore gæster og her vil altid være ”kaffe på kanden”   

Hvem kan leje et HOTELT-værelse? 

Det er kun lejrfrivillige på SL2022 der kan leje et HOTELT-værelse, og det vil blive en valgmulighed når den endelige tilmelding som lejrfrivillig starter. Vi vil operere med to valgmuligheder:  

  • Kabine med to feltsenge til 200 kr./døgn (vil også kunne lejes af en enkelt person) 
  • Familietelt med to kabiner og to feltsenge til 350 kr./døgn (Til familier m. børn) 

Morgenmad er indeholdt i lejrgebyret – og serveres som andre måltider de respektive kantiner.  

Sct. Georgs Gilderne i Danmark donerer teltene til en lokal spejdergruppe

De gule XXL patruljetelte er alle nyindkøbt, og vores HOTELT koncept bygger på, at Sct. Georgs Gilder rundt omkring i Danmark forærer en lokal spejdergruppe et telt. Gruppen får overrakt et teltbevis, og når SL2022 et slut, kommer gruppen selv over til HOTELT-lejren og pakker deres telt sammen og tager det med hjem.   

På gensyn i HOTELT på SL2022.

For mere information:

Henning Rasmussen, Projektleder for Hotelt: hotelt@sct-georg.dk

Peter Buhl, Hotelt-gruppen: 21630817, peter.buhl.dk@gmail.com