Spejdernes Lejr er i tæt kontakt med fagpersoner ift. COVID-19. Alt peger på, at vi uden problemer kan holde Spejdernes Lejr 2022.

Hvordan påvirker COVID-19 lejren?

Senest opdateret 1. februar 2022

Spejdernes Lejr er i tæt kontakt med fagpersoner ift. COVID-19. Alt peger på, at vi uden problemer kan holde Spejdernes Lejr 2022. Det er også den vurdering andre store events arbejder ud fra.  

Vi planlægger selvfølgelig ud fra, at vi skal fortsætte de gode vaner ift. smittereducerende adfærd på lejren. Mange af tiltagene har også en positiv effekt ift. hygiejne generet.  

Vi læner os dog op ad den faglige vurdering, som siger, at vi roligt kan regne med at holde Spejdernes Lejr, da forholdene i sommerperioden og ved primært udendørs arrangementer er helt anderledes end i vinterhalvåret. Vi følger før, under og efter lejren myndighedernes anbefalinger. 

På lejren den 23.-31. juli vil vi følge myndighedernes retningslinjer ift. isolation mv., hvis vi oplever, at en person bliver syg med COVID-19.  

Kan jeg få pengene tilbage? 

Nedenfor har vi beskrevet muligheden for tilbagebetaling:  

  • I februar åbner tilmeldingen til Spejdernes Lejr 2022. 
  • Indtil 1. maj kan grupper ændre i tilmeldingen uden ekstra opkrævning 
  • Betaling skal ske mellem 2. maj og 14. maj 2022.  
  • Fra 2. maj og indtil 1. juni kan man få 50% af sit indbetalte beløb refunderet ved ændringer i tilmeldingen.  
  • Efter 1. juni kan beløbet ikke refunderes, hvis man laver ændringer i tilmeldingen. 
  • Op til lejren har vi travlt med planlægning og klargøring af lejren. Refusion af deltagergebyr vil derfor ske efter lejren i august 2022. 

Lejrfrivillige kan tilmeldes hele perioden op til lejren. 

Har du yderligere spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål på info@sl2022.dk. Ring også på: 8111 2022 hver mandag mellem 19:30 – 20:30.