Jobopslag: Studentermedarbejder til sekretariatet for Spejdernes Lejr

Vil du være med til at arrangere den største, danske spejderbegivenhed, kan du håndtere mange bolde på en gang og sikre, at de triller i mål? Så er du den person, vi gerne vil ansætte som administrativ student i sekretariatet Spejdernes Lejr.

Når vi er i luften med næste udgave af Spejdernes Lejr i 2022, har vi ca. 40.000 deltagere fra hele verden og lige så mange gæster. Sammen med frivillige, lokale spejdere, kommuner, naboer og lokale foreninger skaber vi en midlertidig by for børn og unge, som viser spejder anno 2022 og giver oplevelser for livet. Udgangspunktet for vores arbejde er spejdernes mission om at give børn og unge fællesskab, friluftsliv og udfordringer.

Spejdernes Lejr bliver til gennem en stor lejrorganisation. Langt de fleste i lejrorganisationen er frivillige og nogle få er lønnede. Som en del af et lønnet sekretariat er en vigtig opgave for dig at sikre, at det er nemt at være frivillig. Det betyder, at du hjælper med organiseringen og løsningen af praktiske såvel som administrative opgaver.

Som del af et lille sekretariat spænder dine opgaver vidt, men kernen i dine opgaver er følgende:

 • Administrativ understøttelse af lejrledelsen, styregruppen og sekretariatet (fx koordinere møder, transport, afvikling af møder, referatskrivning, svare telefon osv.)
 • Oprette mailadresser til medlemmer af lejrorganisation og sammen med vores it-support hjælpe med at svare på spørgsmål
 • Diverse mindre skriveopgaver i form af vejledninger
 • Research og sparring i forbindelse med løsning af praktiske opgaver
 • Ad hoc kontoropgaver

Med udgangspunkt i de opgaver forventer vi at du:

 • Brænder for at arbejde med og understøtte dygtige frivillige
 • Er serviceminded, venlig og imødekommende
 • Er struktureret og overholder deadlines
 • Skriver præcist og fejlfrit
 • Ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver
 • Ser dig selv i afviklingen af lejren i 2022

Du behøver ikke at have erfaring fra spejderverdenen, men du skal sætte dig ind i spejderbevægelsens værdier og være en aktiv holdspiller.

Om sekretariatet for Spejdernes Lejr

Vi er et lille sekretariat, hvor medarbejderne har hver deres opgaver, men alle giver en hånd med for at få en ret omskiftelig hverdag til at hænge sammen. Det gælder både små og store opgaver.

At arbejde sammen med frivillige betyder, at du skal være forberedt på indimellem at have møder i aftener og weekender. Du sidder for det meste på Holmen i København, men forventes også en gang imellem at arbejde i Sydhavnen, hvor to af de fem spejderkorps i Danmark holder til. Derudover skal du i planlægningsfasen forvente mødeaktivitet i og omkring Hedeland Naturpark, hvor Spejdernes Lejr bliver afholdt i 2022. Og så skal du selvfølgelig være med på lejren i juli 2022.

Du vil blive ansat i Foreningen SPEJDERNE med reference til sekretariatschefen for Spejdernes Lejr.

Hvordan søger jeg?

Lad være med at skrive en ansøgning. Brug krudtet på at udarbejde et godt CV, hvor du formidler de opgaver og resultater, du tidligere har varetaget. Som intro til CV’et bedes du skrive en profiltekst på højest en halv side, hvor du relaterer dine kompetencer til vores behov.

Ansøgningen sendes til: sigrid.wett@spejderne.dk. Skriv: ’Student til Spejdernes Lejr’ i emnefeltet.

Vi tilbyder et arbejde med meget mening, medbestemmelse og fleksibilitet. Stillingen er 15-20 timer pr. uge. Vi er med på, at du skal kunne passe et studie eller uddannelse ved siden af. Løn efter aftale inkl. pension.

Stillingen er tidsbegrænset til og med september 2022.

Ansøgningsfristen er den 1. august 2020, og vi holder samtaler i uge 32.
Vi forventer, at du kan starte hos os senest 10. august 2020.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Sigrid Wett Frederiksen på tlf. 24 27 35 09.

Foreningen SPEJDERNE:
SPEJDERNE er en paraplyorganisation, der repræsenterer de fem danske spejderkorps; Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. De fem spejderkorps har i mange år samarbejdet om forskellige projekter, og i 2015 gik de fem spejderkorps sammen i den fælles forening SPEJDERNE.
Hedeland Naturpark ligger på tværs af kommunerne Høje-Taastrup, Greve og Roskilde Kommuner.

Download