Foto: Emil Gundgaard
I denne artikel giver vi ordet til klanspejder Sascha Bruhns. Spejdernes Lejr 2022 bliver hendes første spejderlejr

Klanspejder glæder sig til sin første Spejdernes lejr

Senest opdateret 30. juni 2022

Sascha Bruuns fortæller:

Nu varer det ikke længe, før vi ENDELIG samles til Spejderens Lejr. Især efter lockdowns og masser af savn, bliver det endnu mere fantastisk at være på Spejderes Lejr. Tiden til, at jeg er på SL, tælles ikke længere i måneder, men i dage. Det er megalækkert, at jeg snart er i spejderparadis.

Det bliver min første lejr, men jeg ved, at det bliver en stor og fantastisk oplevelse. Jeg har kun hørt positivt om lejren. Alle siger, at det er helt fantastisk, og at jeg skal glæde mig.

Jeg tager nogle gange mig selv i at ønske, at matematikeksamenen var overstået, og at jeg lavede nogle virkelig fede aktiviteter samme med min klan og med spejdervenner, jeg ikke kender endnu, på Spejderes Lejr.

Jeg regner ikke med at bruge min telefon særlig meget, når jeg er på spejderes lejr. Faktisk overvejer jeg at
sætte mobilen på flytilstand. På en spejderlejr vil jeg være megahappy over at være præcis, hvor jeg er, og ikke have lyst til at flygte med mobilen.

Jeg kommer sikkert til at falde i søvn med et smil, når jeg smadret rammer liggeunderlaget. Jeg glæder mig som et lille utålmodigt barn til juleaften. Jeg tager nogle gange mig selv i at ønske, at tiden til SL gik hurtigere. Når jeg endelig er afsted, vil jeg sikkert føle, at tiden flyver afsted.

Fede aktiviteter og fantastisk fællesskab

Jeg har selvfølgelig nysgerrig læst om de mange vildt fede aktiviteter. Mens jeg læste, tænkte jeg mange gange, at aktiviteterne lød sjove, og at jeg vildt gerne ville prøve dem. Jeg vil være med til de fede aktiviteter, lave noget sjovt med min klan og bruge tid på at udforske lejren. Jeg er ikke det mindste bekymret for at fare vild, det ville bare være et eventyr.

Jeg har besluttet at få trykt ’SL22’ på min spejderskjorte. Når jeg kigger på min uniform, vil jeg blive mindet om alle de gode oplevelser, jeg har haft som spejder. 

Jeg ved, at jeg kommer til at mærke det fantastiske fællesskab. Jeg glæder mig til at få en helt fantastisk oplevelse, og jeg glæder mig til at dele det hele med min klan, de nye venner, jeg sikkert får, og min gode ven, som kommer og besøger mig på lejren. 

En spejderlejr er et perfekt sted at møde nye venner. Jeg vil i hvert fald være åben og imødekommende overfor dem, jeg møder. Det kommer man længst med.

Jeg mener det, når jeg beskriver SL som spejderparadis. Lejren samler alt det bedste ved spejderlivet: Et stærkt fællesskab, fantastiske oplevelser, udvikling, hyggelige lejrbål, venner, spændende
udfordringer og lejrliv. 

SL bringer klanen tættere sammen

Jeg skal afsted sammen med min klan, og det glæder jeg mig til. Jeg har ikke kendt klanen så længe, men jeg kan godt lide dem. Mit indtryk er, at de andre er søde, imødekomme og helt sikkert nogle jeg gerne vil have et tættere forhold til.

SL bringer os helt sikkert tættere sammen. Der er flere i min klan, som har kendt hinanden i flere år, men det har jeg aldrig oplevet som et problem. Jeg har altid følt mig godt tilpas til spejder. Når jeg tager afsted på Spejderens Lejr, er det ikke nyt for mig at være intenst sammen med min klan. Kort efter, jeg startede i klanen, havde vi kollektivuge, og det er jeg glad for, at jeg var med til. Vi havde en megagod uge sammen, og jeg hyggede mig virkelig. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver fedt at være intenst sammen med min klan på SL. Jeg har det godt med min klan, og jeg glæder mig til at dele min første spejderlejr med
dem.

Der er ingen tvivl om, at Spejdernes Lejr 2022 bliver et af årets højdepunkter.