Lejrkærester

Senest opdateret 29. juli 2022

Af Oscar

flyingsuperboy@gmail.com

Sander og Oda er to rovere og ledere fra Norge. De mødtes på patruljelederkursus i 2012 og blev gradvist meget tætte venner, indtil de i 2020 blev kærester. De synes, det har været en ret god lejr indtil videre.

”Har I nogen tips for dem, der leder efter en lejrkæreste?” Her er deres tre tips til, hvordan man får en lejrkæreste. Det første tip er at være åben og hilse. Du får ikke en kæreste ved at tilbringe hele dagen i teltet eller kun være sammen med dine venner. Det andet tip er at være venlig og sød overfor folk, du møder. Sidst, men ikke mindst, har vi det tredje tip. Hvis du er bange for at hilse på nye mennesker eller ikke tør uden en ’wingman’, så prøv at finde en fælles ven. Måske kender din bedste ven en dreng eller pige, du kan prøve chancen med. Som en vis sanger engang sagde: ”take a chance on me”.

Måske har du set Hanna gå rundt på lejren, men vidste du, at Hanna er ansvarlig for at uddele lejrkærestemærkerne. Indtil videre har Hanna overrakt 400 mærker. Det betyder, at der måske er mere end 200 kærestepar, der går rundt på lejren, og måske endnu flere, der har lyst til at være en del af et par? Den yngste, der har fået mærket var 13, og den ældste var 60!

”Har det været en god lejr indtil videre?” Hanna svarer: ”Ja, den har været fremragende”. Vi spurgte også Hannah, om hun har nogen tips til, hvordan man får en lejrkæreste. Hanna fortalte os, at man skal være ærlig om sine følelser og åben overfor at møde nye mennesker. Hanna fortalte os også et trick. Det lyder således: ”Find en sød dreng eller pige og læg et lejrkærestemærke i deres hånd og spørg, om vedkommende har lyst til at tage det sammen med dig”. Et par af grundene til at det er en fed måde at gøre det på er, at det er fikst og cool. Et lille fun fact: Det er en 13-årig dreng, som har lavet mærkerne.

 

Oda og Sander giver tips til at få en lejrkæreste Foto: Oscar
Hanne uddeler lejrkærestemærker på SL2022 Foto: Oscar