Foto: Jonas B. Whitehorn
I denne artikel kan du læse mere om lejrcheferne Morten og Charlotte, som er en del af de hundredvis af frivillige som lægger tusindvis af timer for at sikre, at Spejdernes Lejr 2022 bliver en fantastisk oplevelse.

Mød Lejrcheferne for Spejdernes Lejr 2022

Senest opdateret 8. januar 2021

Mød lejrchefen Charlotte Flaskager

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være lejrchef for SL2022? Jeg synes først og fremmest, at det er supergodt, at korpsene går sammen om dette store spejderprojekt; en fælles lejr for tredje gang. Vi kan meget mere sammen end hver for sig. 
Dernæst synes jeg, at det er fedt, fordi jeg i samarbejde med en masse andre frivillige er med til at skabe rammerne, så 40.000 spejdere kan få en fantastisk og uforglemmelig lejr ved Hedeland om under to år.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen? Der er allerede et fantastisk stykke arbejde i gang i planlægningsorganisationen, og jeg vil i samarbejde med Morten fortsat arbejde for, at lejrledelsen fungerer godt sammen således, at der er gejst og fremdrift, som fordeler sig i hele lejrorganisationen. Det skal være sjovt at lave lejr. 
 

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022? Jeg glæder mig nok mest til at se alle spejderne ankomme og med deres oppakning myldre ind i lejren fra alle verdenshjørner, eller hvordan det nu bliver. Så glæder jeg mig også til afslutningsshowet, for det er noget helt fantastisk at sidde der sammen med så mange spejdere og tænke tilbage på en super lejr. 

Hvad er din bedste lejroplevelse? Det er uden tvivl oplevelserne ved scenen på SL 12, hvor jeg var formand for Store Arrangementer. Det var så stor en oplevelse at opleve al den iver og aktivitet bag scenen, som udmøntede sig i en masse glade spejdere foran scenen. Det kan jeg stadig få gåsehud over. 

Hvad er din yndlings spejderaktivitet? Der er mange, men at være i naturen på vandretur eller andet, er nok det største. 

Fakta om Charlotte Flaskager

Født: 1972
Bopæl (og opvækst): Nuværende: Næstved (opvokset i Skjern, Vestjylland)
Spejderkorps: Jeg er medlem hos De grønne pigespejder
Stilling i det ’virkelige’ liv: Jeg er uddannet folkeskolelærer tilbage i 1998, hvor jeg i mange år har undervist i dansk i udskolingen. I løbet af de sidste 4-5 år har jeg primært arbejdet med skolebiblioteket, hvor min primære funktion er formidling af bøger for børn. Jeg er koordinator for seks skolebiblioteker, som hører under den samme skole.
Kontaktoplysninger: Charlotte.flaskager[snabela]sl2022.dk 

Mød lejrchefen Morten Lykkeberg

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være lejrchef for SL2022? I min spejdergruppe giver det mig meget energi at se børn og unge få nogle helt unikke oplevelser, som udvikler dem. Jeg sagde ja, fordi jeg gerne vil skabe det til mange flere på tværs af korpsene. Derudover var det en spændende ledelsesoplevelse, som jeg var nødt til at gribe. Det betyder også meget, at der er mange rigtig gode, dejlige mennesker i lejrorganisationen, som jeg elsker at arbejde sammen med.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen? Sikre at alle frivillige i lejrorganisationen arbejder i samme retning, så det bliver sjovt at lave lejr. Samtidig skal Charlotte og jeg skabe gode kontakter til samarbejdspartnere både i og udenfor spejderverdenen.

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022? Åbningslejrbålet

Hvad er din bedste lejroplevelse? Jeg tror ikke der er en oplevelse, men hvis jeg skal trække en ting frem, så er det nok at sidde om lejrbålet og fordøje dagens udfordringer med en kop kaffe og lytte til en der spiller guitar, mens jeg forsøger at synge med (jeg er ikke det fødte sangtalent).

Hvad er din yndlings spejderaktivitet? Lejrlivet.

Fakta om Morten Lykkeberg

Alder: 1974
Bopæl (og opvækst): Ballerup (oprindeligt fra Vildbjerg ved Herning)
Spejderkorps (og evt. gruppe): Ballerup Spejdergruppe (DDS). Har tidligere være medlem af KFUM-Spejderne
Stilling i det virkelige liv: Kommunikationschef
Kontaktoplysninger: morten.lykkeberg[snabela]sl2022.dk

Læs mere om andre medlemmer af Lejrledelsen HER