I denne artikel kan du læse mere om områdecheferne for Aktiviteter og events, Emma og Kirstine, som er nogle af de hundredvis af frivillige, der lægger tusindvis af timer for at sikre, at Spejdernes Lejr 2022 bliver en fantastisk oplevelse for 40.000 spejdere.

Mød Emma og Kirstine - områdechefer for Aktiviteter og events

Mød Emma Klostergaard Christensen

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for aktiviteter og events i planlægningen af SL2022?
Jeg synes det allervigtigste på en spejderlejr er alle de fede ting man laver på lejren. På Spejdernes Lejr kan alle få lov til at udleve deres allervildeste, allersjoveste og allerstørste aktivitetsdrømme. Og så synes jeg, det er vildt fedt at udfordre mig selv og prøve nye ting.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Sammen med min makker Kirstine er vi ansvarlige for alle aktiviteter og events på Spejdernes Lejr. Vi skal sikre, at det bliver en mindeværdig lejr med masser af fed inspiration og oplevelser for alle spejdere under temaet ”Fælles om fremtiden”.

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022?
Jeg glæder mig allermest til at kunne præsentere en masse aktiviteter så alle spejdere i alle aldersgrene med alle mulige forskellige interesser alle sammen kan opleve én aktivitet de vil huske i lang tid. Og ikke mindst et fænomenalt åbnings- og afslutningslejrbål.

Hvad er din bedste lejroplevelse?
Solaris i 2019 var helt klart en spejderoplevelse for sig og til dato den bedste spejderoplevelse, jeg har haft. Det var udfordrende og helt anderledes fra alt jeg tidligere har prøvet og så var det toppet op med et stærkt fællesskab i en super patrulje. Ellers var jeg også i Slovenien med mine tropsspejdere et par år tilbage, med virkelig smukke vandreture, kanoture på søen, hyggestunder rundt om bålet og masser af skøre og fjollede aktiviteter til spejder-OL på lejrpladsen.

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
Ny og spændende mad over bål. På Spejdernes Lejr i 2012 var jeg på madtropperne sammen med min patrulje. Vi lavede blåmuslinger over bål, og det havde jeg aldrig prøvet før. Hverken at lave det selv eller at spise det bagefter. Det var virkelig en oplevelse for livet. Derudover kan jeg godt lide at deltage i adventurespejderløb og har deltaget i mere end 25 af sådanne.

Fakta om Emma Klostergaard Christensen

Født (år): 1999
Bopæl (og evt opvækst): Bor i Værløse, opvokset i Kokkedal
Spejderkorps (og evt. gruppe): Medlem af DDS-gruppen 1. Kokkedal
Stilling i det virkelige liv: Læser Teknisk Biomedicin på DTU
Kontaktoplysninger: Tlf 20 96 49 77, mail: emma.christensen@sl2022.dk

Mød Kirstine Mose Schade

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for Aktiviteter og events i planlægningen af SL2022?
Tanken om at være med til at lave aktiviteter for 40.000 spejdere i en hel uge virkede så vild og spændende, at jeg ikke kunne lade være med til sige “JA!”.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Jeg skal være med til at sørge for at rammerne er på plads, så vores fantastiske udvalg og teams kan levere de fedeste aktiviteter på Spejdernes Lejr 2022.

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022?
Jeg glæder mig til at se alle aktiviteterne blive brugt og at se dét liv og dén glæde, som knivskarpe aktiviteter skaber på en lejr. 

Hvad er din bedste lejroplevelse?
Min bedste lejroplevelse var min første kæmpe, store lejr, som var en Jamboree i Sverige i 2011. Jeg blev virkelig betaget af de kulturelle forskelle, som vi mødtes på tværs af, og hvordan lejren fungerede som en enhed i de uger, hvor området skulle fungere som en by. Det var en stor oplevelse at opleve alle de mennesker samlet foran scenen til ceremonierne.

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
Min yndlings spejderaktivitet er lejrlivet og de oplevelser, som man får sammen med andre som spejder i de nye miljøer, som lejre er. Jeg nyder at lave mad på bål og pionere noget i fællesskab, som vi skal samles om en hel uge. Det er skønt at komme “hjem” til sin lejrplads efter en dag med gode aktiviteter eller efter en hike, hvor man kan lade alle indtrykkene synke ind i ro og mag hjemme på lejrpladsen.

Fakta om Kirstine Mose Schade

Født (år): 1994
Bopæl (og evt opvækst): Jeg er opvokset i Tranum i Nordjylland, men jeg har boet i København de seneste fem år.
Spejderkorps (og evt. gruppe): KFUM-Spejderne hos Bispebjerg Spejderne
Stilling i det virkelige liv: Jeg læser en kandidat i jordbrugsøkonomi og arbejder i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Kontaktoplysninger: kirstine.schade@sl2022.dk