I denne artikel kan du læse mere om områdecheferne for Aktiviteter og events, Emma og Johannes, som er nogle af de hundredvis af frivillige, der lægger tusindvis af timer for at sikre, at Spejdernes Lejr 2022 bliver en fantastisk oplevelse for 40.000 spejdere.

Mød Emma og Johannes - områdechefer for Aktiviteter og events

Senest opdateret 15. maj 2022

Mød Emma Klostergaard Christensen

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for aktiviteter og events i planlægningen af SL2022?
Jeg synes det allervigtigste på en spejderlejr er alle de fede ting man laver på lejren. På Spejdernes Lejr kan alle få lov til at udleve deres allervildeste, allersjoveste og allerstørste aktivitetsdrømme. Og så synes jeg, det er vildt fedt at udfordre mig selv og prøve nye ting.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Sammen med min makker Louis er vi ansvarlige for alle aktiviteter og events på Spejdernes Lejr. Vi skal sikre, at det bliver en mindeværdig lejr med masser af fed inspiration og oplevelser for alle spejdere under temaet ”Fælles om fremtiden”.

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022?
Jeg glæder mig allermest til at kunne præsentere en masse aktiviteter så alle spejdere i alle aldersgrene med alle mulige forskellige interesser alle sammen kan opleve én aktivitet de vil huske i lang tid. Og ikke mindst et fænomenalt åbnings- og afslutningslejrbål.

Hvad er din bedste lejroplevelse?
Solaris i 2019 var helt klart en spejderoplevelse for sig og til dato den bedste spejderoplevelse, jeg har haft. Det var udfordrende og helt anderledes fra alt jeg tidligere har prøvet og så var det toppet op med et stærkt fællesskab i en super patrulje. Ellers var jeg også i Slovenien med mine tropsspejdere et par år tilbage, med virkelig smukke vandreture, kanoture på søen, hyggestunder rundt om bålet og masser af skøre og fjollede aktiviteter til spejder-OL på lejrpladsen.

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
Ny og spændende mad over bål. På Spejdernes Lejr i 2012 var jeg på madtropperne sammen med min patrulje. Vi lavede blåmuslinger over bål, og det havde jeg aldrig prøvet før. Hverken at lave det selv eller at spise det bagefter. Det var virkelig en oplevelse for livet. Derudover kan jeg godt lide at deltage i adventurespejderløb og har deltaget i mere end 25 af sådanne.

Fakta om Emma Klostergaard Christensen

Født (år): 1999
Bopæl (og evt opvækst): Bor i Værløse, opvokset i Kokkedal
Spejderkorps (og evt. gruppe): Medlem af DDS-gruppen 1. Kokkedal
Stilling i det virkelige liv: Læser Teknisk Biomedicin på DTU
Kontaktoplysninger: Tlf. 20 96 49 77, mail: emma.christensen@sl2022.dk

Mød Johannes Decca-Winding

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for Aktiviteter og events i planlægningen af SL2022?
For mig er opgaven at få alle de dejlige-fede-vilde-store aktiviteter til at lykkedes.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Sammen med min makker Emma er vi ansvarlige for alle aktiviteter og events på Spejdernes Lejr.
Vi skal sikre, at Spejdernes Lejr bliver fyldt af oplevelser – store som små - for alle spejdere under temaet ”Fælles om fremtiden”.

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022?
Til at der bliver budt velkommen fra det fænomenale åbningslejrbål. Til at kigge med og opleve den vilde og stemningsfyldte energi som Spejdernes Lejr skaber, for alle spejdernes.

Hvad er din bedste lejroplevelse?
Der har været nogle stykker siden jeg i 1983 startede som minispejder – men de seneste store lejre med tilnavnet Spejdernes – ligger helt i top.

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
At være på alle de fede oplevelser med mine spejderkammerater- Hvis jeg skal vælge én type, så må det være at komme på løb.

Fakta om Johannes Decca-Winding

Født (år): 1975

Bopæl (og evt opvækst): Voksen op i Kgs. Lyngby, bor i dag i Solrød Strand

Spejderkorps (og evt. gruppe):  Kgs. Lyngby DDS

Stilling i det virkelige liv: IT-arkitekt

Kontaktoplysninger: Tlf. 93 60 42 08, mail: johannes.decca-winding@sl2022.dk