I denne artikel kan du læse mere om områdecheferne for Aktiviteter og events, Emma og Louis, som er nogle af de hundredvis af frivillige, der lægger tusindvis af timer for at sikre, at Spejdernes Lejr 2022 bliver en fantastisk oplevelse for 40.000 spejdere.

Mød Emma og Louis - områdechefer for Aktiviteter og events

Mød Emma Klostergaard Christensen

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for aktiviteter og events i planlægningen af SL2022?
Jeg synes det allervigtigste på en spejderlejr er alle de fede ting man laver på lejren. På Spejdernes Lejr kan alle få lov til at udleve deres allervildeste, allersjoveste og allerstørste aktivitetsdrømme. Og så synes jeg, det er vildt fedt at udfordre mig selv og prøve nye ting.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Sammen med min makker Louis er vi ansvarlige for alle aktiviteter og events på Spejdernes Lejr. Vi skal sikre, at det bliver en mindeværdig lejr med masser af fed inspiration og oplevelser for alle spejdere under temaet ”Fælles om fremtiden”.

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022?
Jeg glæder mig allermest til at kunne præsentere en masse aktiviteter så alle spejdere i alle aldersgrene med alle mulige forskellige interesser alle sammen kan opleve én aktivitet de vil huske i lang tid. Og ikke mindst et fænomenalt åbnings- og afslutningslejrbål.

Hvad er din bedste lejroplevelse?
Solaris i 2019 var helt klart en spejderoplevelse for sig og til dato den bedste spejderoplevelse, jeg har haft. Det var udfordrende og helt anderledes fra alt jeg tidligere har prøvet og så var det toppet op med et stærkt fællesskab i en super patrulje. Ellers var jeg også i Slovenien med mine tropsspejdere et par år tilbage, med virkelig smukke vandreture, kanoture på søen, hyggestunder rundt om bålet og masser af skøre og fjollede aktiviteter til spejder-OL på lejrpladsen.

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
Ny og spændende mad over bål. På Spejdernes Lejr i 2012 var jeg på madtropperne sammen med min patrulje. Vi lavede blåmuslinger over bål, og det havde jeg aldrig prøvet før. Hverken at lave det selv eller at spise det bagefter. Det var virkelig en oplevelse for livet. Derudover kan jeg godt lide at deltage i adventurespejderløb og har deltaget i mere end 25 af sådanne.

Fakta om Emma Klostergaard Christensen

Født (år): 1999
Bopæl (og evt opvækst): Bor i Værløse, opvokset i Kokkedal
Spejderkorps (og evt. gruppe): Medlem af DDS-gruppen 1. Kokkedal
Stilling i det virkelige liv: Læser Teknisk Biomedicin på DTU
Kontaktoplysninger: Tlf 20 96 49 77, mail: emma.christensen@sl2022.dk

Mød Louis Jørgensen

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for Aktiviteter og events i planlægningen af SL2022?Jeg synes det er vildt motiverende at støtte alle de fede aktiviteter der skal fylde vores lejr ud. At høre hvad det ene team har planlagt, tænke over hvordan det spiller sammen med de andre aktiviteter. Og så er det da et privilegium at få lov til at understøtte noget så vigtigt for så mange mennesker!

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Sammen med Emma skal vi sørge for at de mennesker der sidder og planlægger alle vores aktiviteter og arrangementer har gejsten og rammerne til at lave de fedeste aktiviteter de kan lave under temaet "Fælles for Fremtiden"

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022?
Følelsen. Det sus i maven man kan få når en sådan lejrs omfang pludselig rammer en. Og forhåbentlig en følelse af at have noget at ansvaret for at det er så fedt som det forhåbentlig bliver!

Hvad er din bedste lejroplevelse?
At stå på en af posterne til Adventurespejd Night, kigge ud over området mens tropsspejderne rendte rundt og løste opgaven, og bare konstaterer at det hele spillede. Det var for fedt!

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
Det er meget skiftende, for det næste nye påfund er altid det fedeste!
Men for nylig var jeg med til et pjatløb. Det lå om natten, og konceptet var at alle poster var enormt fjollede og usammenhængende. Men spørger man mig om en måned har jeg nok et nyt svar.

Fakta om Louis Jørgensen

Født (år): 1994
Bopæl (og evt opvækst): Bor i Jönköping, opvokset i Ballerup 
Spejderkorps (og evt. gruppe): Det Danske Spejderkorps
Stilling i det virkelige liv: Studerende til bandagist
Kontaktoplysninger: +45 60 62 12 17