I denne artikel kan du læse mere om områdecheferne for Deltagere, Stine og Brian, som er en del af de hundredvis af frivillige, der lægger tusindvis af timer for at sikre, at Spejdernes Lejr 2022 bliver en fantastisk oplevelse for 40.000 spejdere.

Mød Stine og Brian - Områdecheferne for Deltagere

Senest opdateret 8. januar 2021

Mød Stine

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for Deltager i planlægningen af SL2022?
Spejderbevægelsen tilbyder et helt unikt samvær for børn og unge – og voksne, og der foregår et fantastisk spejderarbejde i grupperne. Det er vigtigt for mig, at alle spejdere også får mulighed for at møde hinanden og opleve, at de er en del af et nationalt og internationalt fællesskab. Det er vigtigt for mig, at være med til at gøre dette møde muligt.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Brian og jeg arbejder sammen med en stor gruppe af frivillige, som alle ønsker at skabe verdens bedste Spejdernes Lejr. Vi tager ansvaret for transporten til og fra lejren, organiseringen og driften af underlej-rene, mad og drikke på lejren og kontakten til de internationale deltagere. En af mine opgaver er, at få udvalg og teams til at tale sammen og se hinanden – og blive opmærksomme på at lejrens forskellige elementer fungerer sammen. 

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022? 
At se spejderne fylde lejren, at høre lejrens mange lyde, at mærke glæden ved fællesskabet og lugte lejrens søde duft i mit tøj.

Hvad er din bedste lejroplevelse?
Min sommer som international camp staff hos BSA i Greater Niagara Frontier Council.

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
At skabe læringsrum

Fakta om Stine

Navn: Stine
Født (år): 1972
Bopæl og opvækst: Ejby ved Køge
Spejderkorps og gruppe: KFUM-Spejder i Ejby Gruppe
Stilling i det virkelige liv: Økonomi- og Personalechef i Sorø Kommune
Kontaktoplysninger: Stine.Basballe@sl2022.dk

Mød Brian Friis

Hvorfor synes du det er fedt at skulle være områdechef for Deltager i planlægningen af SL2022?
Deltagerområdet er et meget komplekst område, og et af de vigtigste områder for at driften af lejren fungerer. Men når vi står på lejren, og kan se at det hele virker, og sammenspillet med de andre områder fungerer, og alle spejderne er glade, så ved man at ens planlægning har været en succes.

Hvad kommer du til at lave i lejrorganisationen?
Sammen med min makker Stine, holder vi styr på trådene omkring alle deltagerne, og sikre, at der er en rød og sammenhængende tråd igennem alt hvad vi planlægger for lejren. Det er lige fra hvordan de kommer til og fra lejren, hvad de kommer til at spise, og hvordan de kommer til at bo.

Hvad glæder du dig mest til på Spejdernes Lejr 2022?
At stå på skibakken, med en kæmpe is i hånden, og kigge rundt alt den daglige aktivitet, og nyde hvordan hele området emmer af liv.

Hvad er din bedste lejroplevelse?
At se palleloungen på SL2017 være en succes.

Hvad er din yndlings spejderaktivitet?
At riste skumfiduser over bål
 

Fakta om Brian Friis

Navn: Brian Friis
Kaldenavn: Bribbe
Født (år): 1989
Bopæl (og evt opvækst): Bor i Aarhus, opvokset i Skørping, men har i mellemtiden boet i både København, Odense og Haderslev.
Spejderkorps: Baptistspejderne
Stilling i det virkelige liv: Findes det virkelige liv? Er ansat som bygningskonstruktør ved et landsdækkende typehusfirma.
Kontaktoplysninger: brian.friis@sl2022.dk