Opgavebanken på lejren 

Har du lyst til at give en hånd med på spejdernes lejr - så er du kommet til det rette sted. 

På dette link kan du se en oversigt over de kritiske hænder vi mangler løbende og byde ind på lige den opgave, du har tid og lyst til. 

Når du har fundet et job/opgave på listen du gerne vil hjælpe med, så skal du alt afhængig af type job og krav til børneattest/ikke børneattest vælge en af disse fire muligheder: 

  1. Gæstehjælper (kræver ikke børneattest) 
    Hvis du har mulighed for at hjælpe 4-8 timer, på en vagt som ikke kræver børneattest (tjek oversigten), så skal du registrer dig som gæstehjælper. Ud fra dine oplysninger tilknytter vi dig direkte i vagtplanssystemet, og du får besked om vagttid og -mødested. 
  2. Aktivitetshjælper (kræver børneattest)
    Hvis du har mulighed for at hjælpe 4-8 timer, på en af de mange aktiviteter rundt på lejren, så skal du registrere dig som "aktivitetshjælper", så vi kan indhente en børneattest på dig. Så snart du har godkendt børneattest i e-boks, så bliver du tilknyttet hos en aktivitet hos aktivitetsteltet. 
  3. Deltager 15+ (spejderleder, kræver børneattest) 
    Er du afsted på lejren som deltager/spejderleder/klan/seniorspejder eller lign. over 15 år og har lidt ekstra tid, så skal vi lige have indhente en børneattest på dig. Herefter får du adgang til CrewNet, hvor du selv løbende kan byde ind på "ledige vagter", når du har tid og lyst. 

 

Husk, du er altid velkommen til at kigge forbi Jobcenteret på lejren. Vi er placeret i informationsteltet på hovedtorvet, og glæder os til at møde dig (: 

 

International Voluenteers 

We do our best to ensure that everyone has a good and safe jamboree. Therefore we would like to ask you to complete the Safe From Harm course (https://www.scout.org/elearning_sfh2) before checking in at the jamboree, and you must have read and understood the jamboree's Code of Conduct

When you arrive to the jamboree and check-in, the certificate from the Safe From Harm course must be shown either as a PDF or as a piece of paper. This is a requirement to participate on the jamboree.