Over 500 frivillige bidrager allerede til lejren

Senest opdateret 30. august 2021

Spejdernes Lejr 2022 er dybt afhængige af lejrfrivillige som ligger deres fritid og energi i at skabe en fantastisk lejr i Hedeland Naturpark. Derfor er det med stor glæde, at lejrfrivillig nummer 500 i denne uge meldte sig under lejrorganisationens faner.

”Jo flere vi er til at tænke i kreative løsninger og skabe rammerne for lejren, jo sjovere og bedre oplevelser kan vi give deltagerne på lejren. Derfor er vi meget taknemmelige for, at vi oplever en stigende interesse for at bidrage til lejren, og at vi nu har rundet 500 engagerede ildsjæle! Vi har stadig brug for masser af hjælp til at skabe lejren, så derfor byder vi alle som har lyst til at bidrage velkommen” fortæller Charlotte Flaskager, en af de to lejrchefer for Spejdernes Lejr.

Lejrorganisationens består af et stærkt fællesskab på tværs af korps og alder, og folk har meget forskellig erfaring i at forberede spejderlejre og indholdet på disse. Fællesnævneren i lejrorganisationen er i stedet ønsket om at give 40.000 spejdere en uforglemmelig oplevelse på Spejdernes Lejr 2022 og at have det sjovt samtidig.

Frivillige som organiserer Underlejr Høje-Taastrup til et møde i juni

Du kan også melde dig som frivillig

Kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for lejren eller blot tage en vagttjans under lejren? Så har du stadig mulighed for at blive en del af lejrorganisationens fællesskab.

Vi har lavet opgavebank med beskrevne opgaver, som vi står og mangler din hjælp til at løfte. Du kan finde opgavebanken her >>

Du kan også udfylde en formular for frivillige, hvor du kan beskrive hvad du kunne tænke dig at lave i lejrorganisationen eller blot melde dig som frivillig i et af lejrorganisationens seks områder for frivillige. Find formularen her >>