Hvis du vil dække Spejdernes Lejr
Foto: Mads H. Danquah
Her kan du finde kontaktoplysninger samt grundlæggende information om lejren til brug for pressen.

Presse

Senest opdateret 22. juli 2022

Billeder taget af lejrens fotografer må gerne benyttes, hvis fotografen og Spejdernes Lejr 2022 krediteres. Via nedenstående link kan du finde en række billeder fra Spejdernes Lejr 2022

Hvis du har spørgsmål vedrørende Spejdernes Lejr eller kunne tænke dig et citat om lejren, så er Bue Bejer Heckmann daglig pressekontakt:

Kommunikationskonsulent: Bue Bejer Heckmann

Tlf: 81 88 47 91

Mail: bue.heckmann@spejderne.dk

Spejdernes Lejr kort fortalt

Spejdernes Lejr er Nordens største spejderlejr med 32.000 deltagende spejdere og endnu flere gæster. Lejren arrangeres af de fem danske spejderkorps i foreningen Spejderne: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. Den bliver afholdt den 23. juli til den 31. juli 2022 i Hedeland på Sjælland - i tæt samarbejde Høje-Taastrup, Greve og Roskilde kommune.

Under hele lejren bliver der tilbudt aktiviteter for deltagere i alle aldre - hovedmålgruppen for Spejdernes Lejr er 10 til 17-årige.

I Hedeland Naturpark tårner Skibakken sig op over resten af det rekreative naturområde. Vi har sat et 360 graders mastekamera på toppen af bakken, så du kan få en oplevelse af lejropbygningen og selve lejren via dette link

Nedenfor kan I se en oversigt over nogle af de største begivenheder på lejren.

Fakta om Spejdernes Lejr 2022

Lidt forskellige informationsmaterialer om Spejdernes Lejr 2022

Find vores designguide for Spejdernes Lejr 2022 HER

Download vores primære logo HER

Download vores sekundære logo HER

Brug for andre ting? Kontakt Bue B. Heckmann på bue.heckmann@spejderne.dk