Hvis du vil dække Spejdernes Lejr
Foto: Mads H. Danquah
Her kan du finde kontaktoplysninger samt grundlæggende information om lejren til brug for pressen.

Presse

Senest opdateret 16. maj 2022

Billeder taget af lejrens fotografer må gerne benyttes, hvis fotografen og Spejdernes Lejr 2022 krediteres. Via nedenstående link kan du finde en række billeder fra Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg.

Hvis du har spørgsmål vedrørende Spejdernes Lejr eller kunne tænke dig et citat om lejren, så er Bue Bejer Heckmann daglig pressekontakt:

Kommunikationskonsulent: Bue Bejer Heckmann

Tlf: 81 88 47 91

Mail: bue.heckmann@spejderne.dk

Spejdernes Lejr kort fortalt

Spejdernes Lejr er Nordens største spejderlejr med over 30.000 deltagende spejdere og endnu flere gæster. Lejren arrangeres af de fem danske spejderkorps i foreningen Spejderne: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. Den bliver afholdt den 23. juli til den 31. juli 2022 i Hedeland på Sjælland - i tæt samarbejde Høje-Taastrup, Greve og Roskilde kommune.

Spejdernes vision er “Friluftsliv, Fællesskab og Udfordringer” – for os selv, hinanden og omverdenen. Det betyder, at lejren skal være et sted, hvor man som spejder udvikler sig, hvor man oplever, at i samlet flok kan man mere – og i forhold til omverdenen, at spejderne bliver bevidste om fx bæredygtighed og fremmede kulturer. Vi vil med andre ord lave en lejr, der ikke bare er stor – den skal også uddanne og udvikle deltagerne.

Under hele lejren bliver der tilbudt aktiviteter for deltagere i alle aldre - hovedmålgruppen for Spejdernes Lejr er 10 til 17-årige.

Fakta om Spejdernes Lejr 2022

Lidt forskellige informationsmaterialer om Spejdernes Lejr 2022

Find vores designguide for Spejdernes Lejr 2022 HER

Download vores primære logo HER

Download vores sekundære logo HER

Brug for andre ting? Kontakt Bue B. Heckmann på bue.heckmann@spejderne.dk