Sådan tjener gruppen penge til Spejdernes Lejr 2022

Senest opdateret 29. november 2021

Der er mindre end 270 dage tilbage til Spejdernes Lejr 2022! Inden længe begynder forhåndstilmeldingen, og alle grupper skal finde ud af, hvor mange der skal med på nordens største spejderlejr. Men hvad med betalingen? Mange grupper bidrager med et beløb til deltagerne, så deltagerbetalingen bliver lidt mindre, og andre samler penge for at få nyt udstyr, så de er fuldt udrustede til en uge med mad over bål og at sove i telt – måske i regnvejr… vi håber selvfølgelig på dejligt solskin ☀

MEN, hvad skal man så gøre for at tjene penge til lejren? I en spørgerunde på Facebook har vi samlet svar fra grupper. Her får du deres bedste tips og tricks.

10 måder, I kan tjene penge til Spejdernes Lejr OG have det sjovt med jeres spejdergruppe – win!

  1. Lav skattejagt til børnefødselsdage!
  2. Lav loppemarkeder!
  3. Saml skrald i naturen med sponsorering pr. samlet genstand og antal gåede kilometer! Sponsoreringen kan komme fra familie, venner eller nogle helt tredje. En gruppe samlede sidste år virkelig mange penge på at samle mundbind. Man tjener både penge og gør rent i naturen. Sejt!
  4. Sælg julekalendere og lad overskuddet gå til Spejdernes Lejr 2022!
  5. Sælg juletræer! I tjener både penge, hygger jer og gør mennesker glade.
  6. Tag på cykelløb eller vandretur med sponsoreringer!
  7. Spørg folk i lokalområdet om de har brug for hjælp til noget! Det kunne for eksempel være at klippe hæk, slå græs eller male hegn. 
  8. Spørg jeres kommune, om de har arrangementer, I kan hjælpe til!
  9. Sælg lodder og lad overskuddet gå til Spejdernes Lejr 2022!
  10. Søg fonde, puljer eller legater!