Mere end 4.000 frivillige har allerede lovet at give en hånd, når Danmarks største spejderlejr om kort tid
løber af stablen i Sønderborg.

Sønderborg-firma sørger for vagtplanen til Spejdernes Lejr

Foto: Per Therkildsen

Lejrens frivillige bemander lejrens parkeringsplads, laver aktiviteter for børnene og tusindvis af andre opgaver. Til at holde styr på opgaver og frivillige har Spejdernes Lejr lavet en aftale med Sønderborg-virksomheden CrewNET, der leverer systemer til at organisere opgaverne på for eksempel en spejderlejr.

- Det er en rigtigt god aftale for lejrens HR-udvalg, der skal skabe sammenhæng mellem opgaverne og de frivillige på lejren. Vi sparer rigtigt meget tid i vores planlægning, og kan fokusere på vigtigere ting som for eksempel de frivilliges trivsel, fortæller den ene af funktionscheferne for HR, Pia Westergaard og tilføjer:

- Løsningen med en app, som vores frivillige kan hente på deres telefon er tidssvarende og en let løsning for alle frem for mail, papirplaner og andre muligheder. Med appen kan hver frivillig se deres vagtplan, og vi kan fra lejrens side sikre, at alle opgaver bliver løst.

CrewNET er etableret i 2016 af Nikolai Brix Laursen og Mads Hegner Ellesgaard, civilingeniør-studerende på Innovation and Business, SDU i Sønderborg. De to stiftere af virksomheden arbejder på fuld tid med at gøre event-administration nemmere.

- Vi har valgt at udvikle et værktøj, der kan hjælpe alle de arrangører, der hver eneste dag knokler for, at det bliver muligt at levere oplevelser til hele landet, siger Nikolai Bris Laursen, Direktør & co-founder, og fortsætter:

- CrewNET giver et holistisk event-administrationssystem, der er blevet udviklet i tæt samarbejde med forskellige event-arrangører. Det garanterer dig en gennemtestet løsning, og den bedste løsning på dine administrations-udfordringer. Det er de fem spejderkorps i Danmark, som er gået sammen om Spejdernes Lejr: Dansk Spejderkorps

Sydslesvig, Danske Baptisters Spejderkorps, De grønne pigespejdere, Det Danske Spejderkorps og KFUM- Spejderne i Danmark. Mange frivillige kræfter har de seneste 2-3 år brugt mange timer i forberedelserne af lejren, der blandt andet er med til at udvikle børns kompetencer, skaber stærke relationer og demokratiske medborgere.

For mere information
Funktionschef i Spejdernes Lejrs HR-udvalg, Pia Westergaard – pwe@sl2017.dk / 2521 3319
CrewNet - Nikolai Brix Laursen - nikolai@crewnet.dk / 29 66 89 11

Foto: Frederik Andreas Jørgensen