Spejdernes Lejr 2022 offentliggør lejrledelsen

Lejrledelsen består af 12 frivillige spejdere, som har påtaget sig ansvaret for at sætte retning på Spejdernes Lejr 2022. Der er bred repræsentation i lejrledelsen, som består af et chefmakkerpar til fem forskellige områder; 'aktivitet & events', 'frivillighed', 'lejrplads & infrastruktur', 'deltagere', 'kommunikation' og derudover to lejrchefer.

Lejrledelsen til Spejdernes Lejr 2022 består af frivillige spejdere, som allerede nu arbejder på at sætte retning og skabe rammerne for Danmarks største spejderlejr. Det forventes at op mod 40.000 danske og internationale spejdere samles i Hedeland fra den 23. juli til 31. juli 2022.

Naturpark Hedeland, der ligger på tværs af Greve, Høje-Taastrup og Roskilde, skal danne de fysiske rammer, som giver børn og unge fællesskab, friluftsliv og udfordringer. Lejrens planlægning er allerede i gang for lejrledelsen, som ligesom så mange andre har måtte benytte online mødeværktøjer i denne tid. Derfor endnu ikke fotografi af lejrledelsen, men en tegning af lejrledelsen lavet af områdechef for kommunikation Jesper Oehlenschläger.

De skarpe øjne vil bemærke, at der mangler to personer i offentliggørelsen. Dem fortæller Spejdernes Lejr 2022 mere om inden længe, når de er endelig på plads.

De fem forskellige områder og områdechefer er:

Aktivitet & events:

Emma Klostergaard Christensen, Det Danske Spejderkorps

Lise Ravn Nielsen, Det Danske Spejderkorps

Frivillighed:

Marie Kaas-Larsen, De grønne pigespejdere

Områdeschef offentliggøres snart

Lejrplads & infrastruktur:

Jens Christian Bundgaard, Det Danske Spejderkorps

Jesper Nybo Andersen, Det Danske Spejderkorps

Deltagere:

Brian Friis, Danske Baptisters Spejderkorps

Stine Basballe, KFUM-Spejderne i Danmark 

Kommunikation:

Celine Lilienhoff Jagd, KFUM-Spejderne i Danmark

Jesper Oehlenschläger, KFUM-Spejderne i Danmark

Lejrchefer:

Jens Harboe Malskær, Det Danske Spejderkorps

Lillan Foged, Det Danske Spejderkorps