Vær med til at sætte spor
Foto: Lene Ørnbøl Larsen
Du kan støtte Spejdernes Lejr gennem et sponsorat, et partnerskab eller ved at stille en projektopgave til FABtown.

Sponsorer og partnere

Hent sponsorbrochure

Til alle potentielle sponsorer på lejren.

Spejdernes Lejr 2017 bliver forventeligt den største danske spejderlejr nogensinde. Lejren er et naturligt udstillingsvindue for spejderne og de værdier, vi repræsenterer.

Den kan dog også blive et udstillingsvindue for virksomheder, foreninger og institutioner, der ønsker at støtte lejren. Der er en række forskellige muligheder for at støtte Spejdernes Lejr. Vi er åbne for alle forslag og glæder os til at høre fra dig.

Bliv partner med SL 2017

En spejderlejr for tusindvis af deltagere skal indeholde rigtig mange forskellige aktiviteter. Visionen for lejren er at vi sætte spor i den enkelte spejder eller i en gruppe af spejdere. Dette bliver afspejlet i aktiviteterne blandt andet gennem personlig udvikling eller udfordringer, som kræver tæt samarbejde. Mulighederne er mange, og vi er åbne for utraditionelle bud på aktiviteter.

Ønsker din virksomhed, klub, forening eller institution at afholde en aktivitet for eller sammen med spejdere, er vi åbne over for at samarbejde og indgå et partnerskab.

Bliv sponsor for SL2017

Spejdernes Lejr indgår i en række sammenhænge aftaler med virksomheder om sponsorater. Det kan være i form af aftale om rabat på leverancer, gennemførelse af aktiviteter for spejderne i samarbejde med kommercielle aktører eller ved donation af beløb i alle størrelser.

Overvejer du at støtte lejren med et sponsorat, kan du kontakte lejrens sponsoransvarlige via e-mail.

SL2017's sponsorer og partnere

Vi har allerede gode aftaler med en række sponsorer og partnere, der vil sætte spor sammen med os til sommer i Sønderborg. Vi sætter stor pris på interessen for at være vores sponsor eller partner. Vil du vide mere om vores sponsorer og partnere? Klik på dem, og læs mere på deres hjemmesider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Spejdernes Lejr 2012 var Folkekirkens Nødhjælp partner på en aktivitet. Se hvordan spejderne oplevede aktiviteten.