Foto: Lene Ørnbøl Larsen
Vær med til at skabe den bedste spejderlejr for 40.000 spejdere og endnu flere besøgende i 2022

Sponsorer og partnere

Spejdernes Lejr 2022 bliver med 40.000 forventede deltagere den Nordens største spejderlejr. Lejren er et naturligt udstillingsvindue for spejderne og de værdier, vi repræsenterer.

Den kan dog også blive et udstillingsvindue for virksomheder, foreninger og institutioner, der ønsker at støtte lejren. Der er en række forskellige muligheder for at støtte Spejdernes Lejr. Vi er åbne for alle forslag og glæder os til at høre fra dig.

Bliv sponsor for SL2022

Spejdernes Lejr indgår i en række sammenhænge aftaler med virksomheder om sponsorater. Det kan være i form af aftale om rabat på leverancer, gennemførelse af aktiviteter for spejderne i samarbejde med kommercielle aktører eller ved donation af beløb i alle størrelser.

Hvis du kunne tænke dig at støtte lejren, så kan du finde vores sponsorpakke her

Har du spørgsmål vedrørende sponsorater af lejren, så kontakt udviklingskonsulent Grith von Linstow-Knigge på
grith.linstow@spejderne.dk

Bliv partner med SL 2022

En spejderlejr for 40.000 deltagere skal indeholde rigtig mange forskellige aktiviteter. Visionen for lejren er at vi sætte spor i den enkelte spejder eller i en gruppe af spejdere. Dette bliver afspejlet i aktiviteterne blandt andet gennem personlig udvikling eller udfordringer, som kræver tæt samarbejde. Mulighederne er mange, og vi er åbne for utraditionelle bud på aktiviteter.

Ønsker din virksomhed, klub, forening eller institution at afholde en aktivitet for eller sammen med spejdere, er vi åbne over for at samarbejde og indgå et partnerskab.
 

SL2017's sponsorer og partnere

Til sidste Spejdernes Lejr i 2017 havde vi en række gode aftaler med nedenstående virksomheder, fonde og organisationer som bidrog til at lave en uforglemmelig lejr.

På Spejdernes Lejr 2012 var Folkekirkens Nødhjælp partner på en aktivitet. Se hvordan spejderne oplevede aktiviteten.