Tilmeldingen er åben
Tag dine spejdervenner under armen, og meld jer til årets største spejderreunion!

Tilmeld dig Nordens største spejderlejr

Senest opdateret 4. august 2022

SÅ ER DET NU! Tilmeldingen til årets største, fedeste og sjoveste spejderreunion er åben. Vi har ventet siden 2017, og nu er der ikke lang tid til, vi alle mødes i Hedeland Naturpark, som den 23.-31. juli bliver transformeret til stedet, hvor 40.000 spejdere fra nær og fjern mødes. Både på tværs af Danmark og hele Verden. Spejdernes Lejr 2022 bliver Nordens største spejderlejr, og selvfølgelig vil vi have dig og alle dine spejdervenner med, så I får en uforglemmelig spejderoplevelse.

Hvad kan du glæde dig til?

Over 800 frivillige knokler dagligt for at skabe de bedst mulige rammer for lejren, og over 200 aktiviteter er allerede planlagt til spejdere i alle aldersgrupper. Det er aktiviteter, der går ud over fantasien, og hvad man tror kan lade sig gøre, og som I nok aldrig har lavet med jeres egen spejdergruppe. Kæmpestore aktiviteter til over 8.000 deltagere, en gigantisk labyrint, klatrebaner i Roskilde by og meget mere. Derudover er det oplagt at bruge ugen på at hygge dig med dine spejdervenner hjemmefra og venner, du ikke vidste du ville få. Der sker noget magisk, når SÅ mange spejdere mødes på tværs af kulturer og forskelligheder og har det tilfælles, at de alle er spejdere. 

Værd at vide om tilmeldingen

  • Pris: 2.250 kr. pr. person – prisen er bestemt efter, at lejren skal løbe rundt, så der er penge til at dække udgifterne til aktiviteter, udstyr, mad og transport.
  • For at få mere praktisk information om tilmeldingen, kan man klikke på linket HER
  • Du kan frit ændre i gruppens tilmelding frem til 2. maj
  • I maj vil man kunne tilmelde sig de aktiviteter, man ønsker at prøve på Spejdernes Lejr 2022. En del af dem kan man læse om HER

Fælles om fremtiden

Vi mødes under temaet ’Fælles om fremtiden’, hvor vi kan være med til at sætte præg på, hvordan vi spejdere kan være med til at støtte op om den fremtid, vi går i møde. Her kan der være fokus på klima, bæredygtighed, medborgerskab, ungeinddragelse og meget mere. 

Vi spejdere tager ansvar for planeten vi bor på, og vi samarbejder om at opnå en bedre verden. Spejdere er en del af Danmarks stærkeste fællesskab, og vi vil med lejrens tema sætte fokus på, hvordan vi ved at samarbejde kan løse de udfordringer, vi står over for – store som små. Som grundlæggeren af spejderbevægelsen Robert Baden-Powell sagde: ”Prøv at efterlade denne verden en lille smule bedre end I fik den”. 

Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til at få en kæmpe spejderoplevelse med hygge, sjov og duften af røg fra bålet i hår og tøj. Tag dine venner under armen, og få tilmeldt jeres grupper til Danmarks største spejderreunion. Vi ved allerede fra forhåndstilmeldingen, at flere har tilmeldt sig end i 2017, hvor vi blev 37.000. Det bliver vildt!
 

Flere Spejdernes Lejr 2022 informationer

Følg os på Facebook og Instagram, hvor der løbende lægges info op
Stil spørgsmål på info@sl2022.dk.