Hold dig opdateret om Spejdernes Lejr 2022

Nyt fra Spejdernes Lejr

Senest opdateret 18. april 2022

Følg os på sociale medier

Spejdernes Lejr vil løbende fortælle nyt om lejren via vores sociale medier. Vil du være med til at skabe opmærksomhed om lejren så brug  #SL2022 og #SpejdernesLejr,  når I forbereder jer til lejren. I kan finde os på disse medier:

Facebook
Instagram
LinkedIn

Nyhedsbrev fra Spejdernes Lejr 

Spejdernes Lejr sender cirka hver sjette uge et nyhedsbrev med nyheder fra lejren, som sætter fokus på alt det, vi glæder os til. 

Nyhedsbrevet indeholder informationer om lejren fx nyt om tilmelding og informationspakker, men fortæller også de blødere historier om, hvordan lejren bliver til, og hvordan grupperne forbereder sig til lejren. Med andre ord er nyhedsbrevet både for spejdere, ledere og forældre. 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nedenfor, og du kan altid afmelde dig igen.

Vil du være med til at skrive nyhedsbrevet? 

Har du en god idé til en historie eller vil du med på holdet, som laver nyhedsbrevet? Så kontakt Dorthea Neuenschwander på dorthea.neuenschwander@sl2022.dk

I nyhedsbrevet arbejder vi på at dele alt det, som spejderne og lederne skal glæde sig til på Spejdernes Lejr 2022. Vi fortæller både de bløde historier om spejderne, som glæder sig til at komme af sted på Spejdernes Lejr for første gang, og de mere faktuelle nyheder om fx den store interesse for lejren fra udenlandske spejdere. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil med på holdet og være med til at fortælle historier til hele lejren. Også hvis du bare en god idé til en historie.