Tilmeldingen er åben
Foto: Katja Lund Larsen
På denne side kan du tilmelde dig og din gruppe til årets spejderbegivenhed – Spejdernes Lejr 2022 - der afholdes fra den 23.-31. juli i Hedeland Naturpark på Sjælland.

Tilmelding til Spejderne Lejr 2022

Senest opdateret 19. juni 2022

Vi glæder os til at byde dig og 32.000 børn og unge velkommen på Nordens største spejderlejr til sommer. Det bliver årets spejderreunion, hvor vi for første gang i lang tid kan mødes på tværs af hele landet.

Over 1.800 frivillige knokler dagligt for at skabe de bedst mulige rammer for lejren, og over 200 aktiviteter er allerede planlagt til spejdere i alle aldersgrupper. 

Nordens største spejderlejr

Vi forventer, at 32.000 børn og unge vil deltage i Spejdernes Lejr 2022 og yderligere 60.000 gæster vil besøge lejren i Hedeland Naturpark - det bliver årets spejderreunion!

Sådan tilmelder du dig og din gruppe 

Du kan logge ind i vores tilmeldingssystem ved at klikke HER

Du kan finde vejledningen til gruppe-tilmeldingen HER

Du kan finde vejledningen til spejdere og ledere som skal deltage med gruppen HER

Du kan finde vejledningen for tilmelding af ikke-medlemmer HER

Du kan finde vejledning for lejrfrivillige HER

Du kan finde vejledning til aktivitetstilmeldingen HER

Du kan finde vejledning til at booke overnatning på gæstelejren HER

Vejledningerne er senest opdateret den 19. juni 2022.

Tilmeldingssystemet har overført din gruppes data fra forhåndstilmeldingen, så I første omgang er det denne data du skal bekræfte.

Skriv til informationscenteret på info@sl2022.dk, hvis du har spørgsmål

Vigtige deadlines 

Du kan frit tilføje flere spejdere til din gruppes tilmelding frem til den 31. maj, men hvis I bliver mindre end først tilmeldt, så kan man få refunderet 50 procent af betalingen grundet allerede afholdte udgifter til lejren. Se grafik nedenfor for yderligere forklaringer. 

Lejrfrivillige kan tilmeldes i hele perioden op til lejren.  

Hvad inkluderer prisen?

Det koster 2.250 kroner per deltager for at være med fra den 23. juli og frem til den 31. juli. Prisen er bestemt efter, at lejren skal løbe rundt, så der er penge til at dække udgifterne til aktiviteter, udstyr, mad og transport. Du kan læse mere om lejrens udgifter og prissætningen her

Vi gør dog opmærksomme på, at prisen for spejdere under seks år IKKE inkluderer fællestransport.

I mange kommuner er det muligt at søge om tilskud til lejrpladslejen, ligesom hvis du som Gruppe eller Lejrfrivillig ikke benytter lejrens tilbud om fællestransport, kan du få transportrefusion. Læs mere her

Kan jeg få pengene tilbage?  

Nedenfor har vi beskrevet muligheden for tilbagebetaling:   

  • I februar åbner tilmeldingen til Spejdernes Lejr 2022.  
  • Indtil 2. maj kan grupper frit ændre i tilmeldingen  
  • Betaling skal ske mellem 2. maj og 14. maj 2022.   
  • Fra 2. maj og indtil 1. juni kan man få 50% af sit fakturerede beløb refunderet ved nedjustering af tilmeldingen.   
  • Efter 1. juni kan beløbet ikke refunderes, hvis man nedjusterer antallet af tilmeldte.  

Op til lejren har vi travlt med planlægning og klargøring af lejren. Refusion af deltagergebyr vil derfor ske efter lejren i august 2022.  

Hvornår åbner aktivitetstilmeldingen? 

Vi regner med, at du og din gruppe kan tilmelde dig de mere end 200 aktiviteter på Spejdernes Lejr i starten af juni. Indtil da, så kan du læse mere om aktiviteterne på denne side

Fællestransport til Spejdernes Lejr

Spejdernes Lejr 2022 har indgået en aftale med Vikingbus om, at de står for fællestransporten til lejren. Det gjorde de også sidst i 2017.  

Fællestransport er et tilbud til alle grupper og frivillige. Prisen til fællestransport er inkluderet i deltagerprisen, og der vil mindst være et opsamlingssted i HVER kommune.Dog inkluderer prisen for spejdere under seks år IKKE udgifter til fællestransport.

På de store rejsedage (ved ankomst 23. juli og afgang 31. juli) vil der kunne håndteres 50-75 busser i timen ved lejren – det svarer til en kilometer i busser i timen!  

Med aftalen med Vikingbus sørger lejren også for at understrege temaet “fælles om fremtiden”, da 9 ud af 10 busser fra Vikingbus vil være miljøvenlige EURO Class 6 busser med lav miljøpåvirkning.  

Ifølge forhåndstilmeldingen vil omkring 80 procent af alle deltagere benytte sig af den oplagte mulighed at tage busserne, som også sørger for, at man som gruppe kommer tættest muligt på egen lejrplads. Ud over bus har flere meldt at de enten går eller cykler.  

Har du spørgsmål? 

Hvis du har spørgsmål om Spejdernes Lejr 2022, så prøv at kigge på denne side, der har samlet de oftest stillede spørgsmål 

Hvis du stadig er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte vores frivillige i informationscenteret på info@sl2022.dk eller ringe mandage i tidsrummet 19:30-20:30 på tlf: 8111 2022