Lav den fedeste aktivitet til SL2022
Foto: Morten Clausen
Har du altid drømt om at lave den fedeste spejderaktivitet, der både er sjov, udfordrende og lærerig? Så er det nu, du skal række hånden i vejret.

Aktiviteter til Spejdernes Lejr 2022

Hvad skal der ske, når 40.000 spejdere samles på Spejdernes Lejr fra den 23. juli til den 31. juli 2022 i naturområdet Hedeland? Frivillige i Aktiviteter og Event er i fuld gang med at løse denne opgave ved at skabe spændende, sjove og udfordrende aktiviteter og events.

Planlægningen er allerede i gang – og du er velkommen på holdet!

Spejdernes Lejr’s vigtigste mål er at give spejdere i alle aldre en fantastisk spejderoplevelse, som gør børn og unge beredt til livet gennem fællesskab, friluftsliv og udfordringer. Vi arbejder på at skabe aktiviteter som giver plads til forskellighed og skaber nye fællesskaber. Aktiviteter der er sjove såvel som udviklende, og som kan give små som store en personlig aha-oplevelse.

Har du en god idé til en aktivitet?

Vær med til at lave skæve, sjove, fantastiske og udfordrende aktiviteter for en masse spejdere på SL2022!

Lige nu søger vi særligt efter:

  • En partner- og sponsorat ansvarlig der hjælper os med at holde overblikket og skabe nogle fede aktivitetsmuligheder i samarbejde med eksterne aktivitetspartnere
  • En økonomiassistent der kan hjælpe vores økonomiansvarlige med alt fra at sørge for at pengene passer til at godkende bilag og holde styr på økonomien
  • En kommunikationsansvarlig der skal brede alle vores fede aktiviteter ud i spejderland
  • En frivillighedsansvarlig der sammen med vores anden frivilligansvarlige skal hjælpe med at skabe gejst, opkvalificere vores egenskaber og give de frivillige gode rammer at arbejde under
  • En sekretær der skal skabe gode mødefaciliteter, hjælpe med referater og understøtter aktivitetsfolkene

Skriv til emma.christensen@sl2022.dk for at høre mere

Spejdernes Lejr får aktiviteter for alle aldre. Foto: Jan Vestergaard

Hvilke aktiviteter er der på Spejdernes Lejr 2022?

Fælles for alle aktiviteter er, at de tager udgangspunkt i lejrens tema: Fælles om fremtiden

Når vi siger, at temaet skal være en del af aktiviteterne, mener vi, at:

  • aktiviteterne skal UDVIKLE DELTAGERENES OPMÆRKSOMHED på ansvarlighed og på fordelen ved at være beredt
  • deltagerne gennem aktiviteterne skal OPLEVE ET FÆLLESSKAB
  • deltagerne gennem deres handlinger skal MEDVIRKE TIL AT SKABE EN BEDRE VERDEN – det kan være for dem selv, nogen de holder af, lokalområdet eller noget helt fjerde

Med udgangspunkt i Hedeland Naturpark og de tre omgivende kommuner – Høje Taastrup, Greve og Roskilde – vil der blive udviklet aktiviteter for alle aldersgrupper. Lige nu er det kun fantasien som sætter grænser. Målet er at have alle former for aktiviteter, der viser, hvad det betyder at være spejder anno 2022.

På Spejdernes Lejr 2022 arbejder vi desuden med at skabe en temadag samt to grendage, ligesom der også vil være et område med aktiviteter for alle over 17 år. Mere information om disse aktiviteter kommer her på siden, efterhånden som brikkerne bliver lagt på plads.

Har du en idé til en aktivitet? Læs mere om aktiviteterne i denne aktivitetspjece
 

Hvordan bliver jeg en del af Aktiviteter og Events?

Vi har altid brug for flere til at hjælpe os med at skabe den bedst mulige oplevelse for deltagerne på Spejdernes Lejr 2022. Hvad enten du selv har en konkret idé, du vil føre ud i livet eller gerne vil give en hånd med, der hvor vi har brug for det, så er du mere end velkommen til at blive medlem af lejrorganisation her ved at udfylde formularen her >>

Vi tror på, vi lykkes med at gøre Spejdernes Lejr til verdens bedste spejderlejr, fordi vi er et stærkt fællesskab!
 

Adventurespejd er en fast del af Spejdernes Lejr. Her ses et sammendrag fra SL2017 i Sønderborg.

Aktivitetsudvalget er klar til at gøre din idé til virkelighed

Hvis du har en god idé til en aktivitet eller event til Spejdernes Lejr 2022, men er lidt usikker på, hvordan idéen skal udføres? Bare rolig, Aktiviteter og Events står klar til at hjælpe med at gøre idéen til virkelighed.

Alle tovholdere for aktiviteter og events vil få tilbudt sparring, hvad enten det er til at tænke ud af boksen eller sikre, at aktiviteten overholder sikkerhedsmæssige krav. Derfor har Aktiviteter og Events både oprettet et kvalitetsteam såvel som et materiale- og logistikteam, der står klar til at hjælpe.

Hvor kan jeg tilmelde mig aktiviteterne?

Vi arbejder på højtryk med at planlægge aktiviteterne til deltagerne på Spejdernes Lejr 2022, men du kan endnu ikke tilmelde dine grupper til aktiviteterne. Så snart dette er muligt, så vil det være synligt på denne side.

I første omgang arbejder vi på at lave et aktivitetskatalog, som du vil kunne finde her på siden, så snart det er klart.